För er som inte kunde vara med på Sorfs ryttarträff i lördags kommer här en liten sammanfattning.

Först och främst var det glädjande att så många dök upp, runt 40 personer infann sig. 😊


Efter en inledande presentationsrunda av alla närvarande informerade delar av Ts först om vilka tävlingar som klubben kommer att arrangera under 2023, datum för tävlingarna kommer att läggas ut på hemsidan. Funktionärslistor inför dessa tävlingar kommer efter önskemål att läggas ut i god tid före varje tävling.


Vid tävlingar 2022 hade flera sorfare fina ritter och placeringar, bl.a. Alma Lövgren som blev distriktsmästare i hoppning för stor häst och Kajsa Östlin som är klar för final i Sverigeponnyn som går av stapeln under Gothenburg Horse Show.


Vårens lagserier gicks igenom. Intresserade av att rida storhästdressyr kontaktar Camilla Westberg, storhästhoppning Frida Lindberg och ponnyserier Sofia Modd.


Flera bra förslag på aktiviteter togs upp, Ryttarträff för alla våra ponnyryttare (något som US med hjälp av en vuxen kan ordna?), en Cup över flera discipliner och önskemål om att i vårens kalender lägga in regelbundna träningar där dressyrstaketet får stå uppe oftare och över hel helg samt en längre tid (en vecka -10 dagar) under sommaren.


Anki informerade om WE, vad det är och att det kommer att ordnas träning och tvådagarstävling till våren.


Utöver detta pratade vi om information. Hur kan vi nå ut med info? Alla bör hjälpas åt att sprida. En tanke om att det kanske det skulle kunna skickas ut medlemsinfo om vad som är på gång i klubben som ett månadsblad eller kvartalsblad diskuterades samt att uppdatera vår nya hemsida med det senaste även om det också läggs ut på Fb.


Ungdomssektionen blev glädjande nog också några medlemmar rikare under denna träff.


Som sorfare ska vi tänka på bemötande, uppmuntran och uppskattning.


Än en gång, otroligt roligt att så många slöt upp och delade med sig av tankar och ideér!
Har något blivit missat så tveka inte att höra av er.