Brygg en kanna kaffe och häll i en pumptermos. En kanna vatten och en pappmugg med kaffe. Vatten finns i kranen utanför kiosken. Ladda en omgång till i bryggaren så att ni har om det tar slut i första termosen.
Kiosken är öppen från 17:30 (15:30 när bingon startar 17:00) och stängs efter pausen.
Plocka undan godis, dricka och pennor och lägg upp i lokalen. Torka av ytor.
Luckorna behöver tas bort innan öppning och sättas tillbaks efter stängning
Spring med pengar
Korv
Kiosken är öppen från 17:30 (15:30 när bingon startar 17:00) och stängs efter att pausen är klar. Korven behöver startas 17:00 (15:00) för att hinna bli varm.
Vatten i korvkokaren så att det täcker värmeelementen. Vatten finns i kranen utanför kiosken.
Värmen på 80 grader. Sänk till 70 grader sedan, annars spricker korven.
Värm vatten i vattenkokaren och häll i. Vatten finns i kranen utanför kiosken.
Öppna korvburkar och lägg i korv, lagerblad och kryddor. Finns i skåpet i korvkiosken. Häll i korvspad från första burken.
När korven flyter är den varm.
Använd de två facken i korvkokaren för att skilja på nyss ilagd och redan varm korv.
Ställ ut ketchup och senap. Hackad gurka och räksallad står i kylen och tas fram när nån vill ha och betalar för det.
Frys in överbliven korv och torka av ytor. Häll ur korvvattnet ur kokaren.
Luckorna behöver tas bort innan öppning och sättas tillbaks efter stängning
Spring med pengar
Toast
Hämta dricka i kiosken och ställ i kylen.
Kiosken är öppen från 17:30 (15:30 när bingon startar 17:00) och stängs efter att pausen är klar.
Bränn på lite toast, mest efter hand när kunder kommer.
När spelet börjar springer ni med pengar.
När omgång fem på blocken startar är det dags att gå in och börja grädda toast. 2–3 byttor. Plastburkar som man lägger folie i och sen folie och lock över, så håller de sig varma.
När pausen är över, plocka undan och torka av ytor.
Luckorna behöver tas bort innan öppning och sättas tillbaks efter stängning